tirsdag den 18. maj 2010

Turen til "Kjøwenhavnstrup"

Idag har Henrik og jeg været i København. Da vi skulle på et "brush-up kursus".
Vi kørte derover af i formiddags - og ankom lidt over 11. Vi fandt en super fancy, flot og lækker parkeringskælder ved "Gammel Mønt" (Også kaldet City øst parkering). Så der parkerede vi "Tøsen" - og gik afsted. Vi sonderede lige området og fandt ud af hvor Advokat firmaet lå (der hvor vi skulle til fordrag). Og gik derefter om på strøget - fandt en Sunset Boulevard - og spiste noget frokost.
Efter frokosten var vi klar til 3 1/2 times "foredrag" i HR Jura håndbogen fra advokathuset vi var hos.
Se her den smukke udsigt der var fra terrassen - på 6. sal....

Det er rundetårn der ligger lige fremme.. det var virkelig fantastisk og stå deroppe i den friske luft - med solen bagende på en. 
Nede på gaden gik glade mennesker forbi - og man var slet ikke i tvivl om hvor meget solen gør for humøret!
I bund og grund et meget spændende foredrag - selvom det er ret kedeligt "stof". Men han kom ind på alle de emner som er vigtige når man har personale ansat.





Efter foredraget sluttede - smuttede vi derfra og gik ned mod Nyhavn. Vi havde kort tid for inden besluttet os for at vi ville nyde aftensmaden der i dag :) Vi nåede til Skipperkroen og fandt et lille hyggeligt bord udenfor - hvor vi nød en LÆKKER bøf!














Da vi gik tilbage ad strøget - syntes manden min da liiiige at vi skulle forbi Ben&Jerry's og have dessert :D Og det siger man bestemt ikke nej til når man er total vild med deres is ;)
Så vi fik begge et bæger med 3 kugler - Chocolate Macademia/Strawberry Chesscake & Baked Alaska.















UHMMMMMM 2tal yndlings <3

Og ja så gik turen jo hjemad igen...

Håber i alle har haft en fantastisk dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar