mandag den 17. maj 2010

Når arbejdet ikke er gjort godt nok..

Tja... så må man jo gøre det bedre ;)
Startede lige med at bruge et par timer i morges på og rette annoncerne fra igår - samt lave 2 nye... Derefter kunne jeg så tage på arbejde...

Men det bedste.. det var nu da jeg vågnede ved 6 tiden i morges - og solen kæmpede med gardinet for og få lov til at skinne ind i soveværelset. Man kan da ikke andet end få et smil på læben når vejret er SÅ smukt som det har været hele dagen i dag.

Henrik og Kisser (Mikkel) hyggede sædvanligvis på sofaen her til aften - efter Henrik havde været i bad....
Den kat er virkelig blevet endnu mere kælen end han var før.. jaaa det lyder måske for utroligt til det kan være sandt... Men han er sgi et kæle-øre! Han var også igang med at kæle og bide i Henriks finger efter han havde spist en gulerod. Så da vi spiste aftensmad - smed vi et stykke ned til ham - og han brugte MEGET lang tid på og kæle med det.. LOL Det er virkelig dagens underholdning med den kat ;)

Lovede jer den anden dag og vise hvad Mikkel gav Felix i fødselsdagsgave forleden....


Stakkels Felix får desærre nok bare ikke lov til at spise den dåse tun der.. for den søde Anne-mor nænner ikke og åbne den ;)

Nå, men jeg må hellere se og komme i seng.. for i morgen skal Henrik og jeg til København - hvor vi skal på noget seminar ved et advokat firma :)

Nat nat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar