tirsdag den 15. februar 2011

Grøntsager og snevejr..

Er der også krid-hvidt hos dig? 


Her er der et tykt lag af sne - men det har så også sneet lige siden formiddag. Det værste er at strækningen hjem har mange steder hvor det fyer ret voldsomt. Men hjem kom vi da begge to.


Idag har bare været en laaaang arbejdsdag.. og ikke så meget andet. Der har været rigtig mange kunder der har ringet ind med ordrer - folk fryser jo i denne tid ;) (DEJLIGT som min kære mand ville sige). Selvfølgelig er det dejligt med noget arbejde - så vi kan tjene penge og få brød på bordet, meeeen jeg håber nu også at foråret er lige rundt om hjørnet!


***************************************************

Herhjemme giver vi den en skalle med SUND kost, da vi gerne vil have smidt et par kg begge 2, inden vores fryseforsøg kommer igang. Så vi gør hvad vi kan for og spise uden kulhydrater - så idag stod den på Oksekød i fad (Fra Karolines kogebog) a la Stinna ;)

Normalt er det bare en oksekødssovs med et låg af kartoffelmos ovenpå, meeen vi holder os jo så vidt som muligt fra kulhydrater, så vores version var lavet med:
500g hk. oksekød
2 løg, i tern
500g champignon, i tern
1 peberfrugt, i tern
4 gulerøder, revet fint
1 dl ketchup
Paprika

Det hele steges, blandes og laves til en slags kødsovs.

"Låget":
1 blomkål
1 broccoli
6 gulerødder
1 klat smør
Madlavningsfløde

Grøntsagerne koges til de er "bløde" - mases med en kartoffelmoser - tilsættes en klat smør og lidt madlavningsfløde - til det har den rette konsistens.

Put kødsovsen i bunden af et ovnfast fast, læg grøntsagsmosen oven på - sæt i ovnen 20 minutters tid ved 200-225 grader :)

Bon appetit!

Vil sige ovenstående ret rækker til flere personer - vi har kun spist halvdelen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar