lørdag den 31. juli 2010

Laaaang arbejds-lørdag.

Syntes dagen har været rigtig rigtig lang... men det er jo egentligt positivt nok, for så har vi vel haft længere tid til at rydde op i ;) Eller?!


Vi har været i gang lige siden vi stod op... :) De sidste skabe er blevet sat op og vi har fået sorteret tusindevis (føltes det som om i hvertfald) af kasser.  Skabene er blevet fyldt fint. Og det giver virkelig en indre ro , at man nu bare kan gå ud og hive den vase frem man skal bruge!


Den enste pause vi har holdt i løbet af dagen, var da naboen tilbød lidt at drikke på deres terrasse :D SÅ hyggeligt! Det er virkelig de sødeste naboer vi har fået os.


Nå, men nu er der kun en masse små ting der skal finde de rigtige pladser derude... og så bliver det fiiint :) SÅ er næste projekt bare at få sorteret mit kontor færdigt.. Men ja det kommer nok en dag :D


Lige nu bliver der slappet af i fifaneseren og den lækre lænestol :) For i morgen skal vi på farten...
Et smut forbi afdelingen i Gelsted og derefter afdelingen i Tiufkær... OG så til Padborg og besøge min mor og far (og selvfølgelig Santo = jorden dejligste rottweiler) <3 :Dansende-smiley: DET glæder vi os til.


Nedenfor følger billeder til de nysgerrige..


God lørdag aften til jer alle derude :)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar