torsdag den 15. oktober 2009

Lang dag på kontoret..

Puuuh tidligt op - og afsted på arbejde.. DESVÆRRE ingen svømning pga ferielukket.
Men hoooold da op hvor kan de dage her virke lange.. fra kl. 7 på pinden.. MEN i dag tager vi "tidligt" hjem. Kl. er nu lidt over 16.. og det er lige ved og næsten at være - tidspunktet for at vi vender snuden hjemad for idag :)


Køretøjet i dag er yndlings kareten: Lexus... svigerfar har nemmerlig nupset Sprinteren - og ja så må vi jo "nøjedes" med hans fine bil ;) (Looove it)
Og ja... Tøs'en - hende skal vi ikke forvente og se før TIDLIGST i morgen aften. Den ene bag fjeder er knækket - og de ringede til Henrik for og høre om de skulle klare det med det samme. Hmm ja - vi må undvære hende lidt endnu - men tilgengæld er hun så god som ny bagefter... (med mindre jeg smadrer hende igen - som Henrik så fint pointere... MÆND altså!!)


Nå, men det er hjem og i bad.. og så ud til Fam. Laut. Vi skal nemlig ud og tegne tegninger med Mikkel & Philip. De vil være med i Royal Canin's "Event" hvor man får en lille bamse-kat til gengæld for en tegning. (Skal nok lige se om jeg ikke kan få taget et par billeder jeg kan smide ind :))


God aften alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar